Regijsko tekmovanje v smučanju

smucanje_2016Na Soriški Planini je mladinska komisija Regije Ljubljana 1 v soboto, 5. marca, organizirala smučanje za mladino. Pričakalo nas je sneženje, tik pred pričetkom tekme pa je pričelo tudi močno pihati, spustila pa se je tudi megla. Ob občasnih prekinitvah zaradi tehničnih težav so nastopili vsi prisotni tekmovalci, ki so v cilj prišli brez poškodb.

Pri naknadnem preverjanju je bilo ugotovljeno, da je v kategoriji pionirk prišlo do napake pri vnosu rezultatov, zato se je spremenil vrstni red.


Rezultati: Regijsko tekmovanje v smučanju


 

One Comment

  1. Tole tekmovanje je bilo pa pod kritiko, predvsem otroke ste zelo razočarali, moj sin je štartal dvakrat, ker se prvič ni odčital pravi čas, na koncu je ostal brez uvrstitve, progo je zvozil brez napake obakrat. V petek je bil na istem smučišču v šolo v naravi in dosegel prvo mesto pred Zupanc Mihom in Jakom Potočnik v kategoriji pionirji. Tako da si lahko predstavljate kakšno razočaranje je bilo zanj, ker ste ga oguljofali. Žal pa ni bil edini kot sem opazila in se mi zdi sramotno, da take rezultate sploh objavljate, ker se otrokom to ne dela, ker jih učimo poštenja, vsi so prišli tekmovat in ne samo sodelovat!!!!!!
    Jolanda Rozman
    041709339

Leave a Comment