Gasilski posvet in podelitev priznanj regije v Šentvidu

V petek, 11. januarja, je potekal gasilski posvet regije Ljubljana 1 v Zavodu Sv. Stanislava v Šentvidu. V stavbi iz prvih let 20. stoletja so nas gostili Šentviški gasilci. Odličen program, prizadevnost domačinov, izvrsten ambient in izjemna publika je ustvarila zares prijetno vzdušje.

Po uvodnih pozdravih nas je Cveto Šumec popeljal v Črnomelj, z vidika kaj smo se naučili in kje so odprte dileme večjih posredovanj. Robert Štaba, predsednik Zavoda Varna pot, je vzbudil zanimanje nas vseh za bolj aktivna prizadevanja za varnost na cesti. Domači gasilci so z izvirnostjo predstavili zagate na tekmovanju pionirjev, to je bil odličen humorni vložek. Sledila je podelitev tekmovalnih značk najboljšim tekmovalnim ekipam v letu 2018 in trem prejemnikom priznanj za posebne zasluge. Simpatičen večer smo zaključili v sproščenem klepetu in snovanju novih dogodivščin. Več o dogodku bo tudi v Gasilcu.

Organizatorji se zahvaljujemo vsem sodelujočim tako na odru kot v publiki in se veselimo novega izziva v naslednjem letu.

Marija Kunstelj

Comments are closed.